Javna rasprava o Budžetu za 2023. godinu

 av zaledje bara

Informacije o Javnoj raspravi:

Opština Bar obavještava javnost da se na Javnu raspravu stavljaju sljedeći akti:
1. Nacrt Odluke o Budžetu Opštine Bar za 2023. godinu i
2. Nacrt Programa uređenja prostora Opštine Bar za 2023. godinu.
Javna rasprava počinje 29. novembra i traje narednih 15 dana, zaključno sa 13.12.2022. 

Utvrđenim Nacrtom Odluke o Budžetu Opštine Bar za 2023. godinu isti je projektovan kao razvojni sa ukupnim povećanjem od 35% u odnosu na ovogodišnji. Osim toga, Nacrtom je oko 14 miliona eura, odnosno 50% sredstava, opredijeljeno za kapitalne projekte i investicije.

javnerasprave 

Uvid u navedene akte zainteresovani subjekti mogu izvršiti u prostorijama mjesnih zajednica i mjesnih kancelarija, kancelarijama Sekretarijata za finansije i Sekretarijata za imovinu, zastupanje i investicije , kao i na sajtu Opštine Bar: www.bar.me

Primjedbe, prijedloge i sugestije moguće je dostaviti Sekretarijatu za finansije za Nacrt Odluke o Budžetu Opštine Bar u dijelu tekućeg budžeta i Sekretarijatu za imovinu, zastupanje i investicije za Nacrt Odluke o Budžetu Opštine Bar u dijelu kapitalnog budžeta i za Nacrt Programa uređenja prostora Opštine Bar za 2023. godinu i to:
• neposredno na šalteru Građanskog biroa Opštine Bar,
• u pisanoj formi putem pošte, na adresu ul. Bulevar Revolucije br. 1 ili
• putem e-mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   

Tokom perioda trajanja Javne rasprave, sastanci povodom iste će biti organizovani za građane svih 12 mjesnih zajednica. Stručna javna rasprava održaće se u petak, 9. decembra, u sali Skupštine Opštine Bar, sa početkom u 12h.

Opština Bar upućuje poziv svim zainteresovanim subjektima da uzmu učešće u Javnoj raspravi kako bi svojim sugestijama doprinijeli izradi što kvalitetnijih akata što će omogućiti da isti budu ogledalo istinskih potreba i težnji svih građanki i građana Bara i time dodatno unaprijedili efikasnost i kvalitet rada lokalne uprave kao servisa najbližeg građanima.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar