Bar.travel objavljuje

publikka

Koncerti u okviru manifestacije „Ljeto sa zvijezdama" koji su ove godine održavani 12. put, bili su izuzetno posjećeni.

Direktor Turističke organizacije Bara Ivan Kovač smatra da su svi posjetioci tih događaja otišli sa najljepštim uspomenama.
„'Ljeto sa zvijezdama' prepoznatljivo je kako u Baru tako i šire. Ljudi rado dolaze na naše koncerte, kojih je ove sezone bilo pet", kazao je on i dodao da već sada pripremaju program kako za Novu godinu, tako i za narednu sezonu.
Sinoć su u Baru nastupili Toni Cetinski kao zvijezda večeri, a pridružili su mu se i poznate lokalne rok grupe Grim i Akademia.
„Barani su izuzetni domaćini. Očekujem da se dobro zabavimo i zatvorimo sezonu na najbolji način", rekao je on i dodao da su ga tu dočekali „gostoprimstvo, ljubaznost i otvoreno srce".
Nebojša Đukanović iz grupe Grim podsjetio je da već više od pet godina sarađuje sa TO Bar u okviru programa „Ljeto sa zvijezdama".
„Utisci su uvijek pozitivni, što se tiče i organizacije i nastupa. Iako je ovaj naš nastup pomjeren za kraj sezone, kada je odziv publike manji, bitno je da su bili zadovoljni oni koji su prisustvovali", dodao je on.
Frontmen Akademija benda Božo Gagović kaže da je izuzetno dobro što se nakon dvije godine krize s pandemijom vraćaju nastupi uživo.
„Nismo nikada svirali ovako kasno u avgustu, ali je atmosfera bila sjajna. Imali smo sve uslove i bilo nam je dobro na sceni. Ne znam kako je zvučalo, ali bih po reakcijama publike rekao da je i to bilo dobro", rekao je on.
Gostovanje hrvatskog pop-muzičara na „Ljetu sa zvijezdama" nije i posljednji događaj sezone. Kovač već za 2. septembar najavljuje Spičansku noć, gdje će nastupiti Lexington bend, a dva dana kasnije na Virpazaru će biti Festival grožđa.
„Rezultati sezone su već vidljivi. Imamo bolju naplatu boravišne takse u odnosu na prošlu i 2019. godinu. Broj posjetilaca je takođe veći i trenutno u Baru boravi nešto više od 15.000 gostiju. Svi se nadamo da će i postsezona biti dobra", zaključio je Kovač.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar