Kad se liječenje iskomplikuje, pomoć je svakako potrebna!

irennna

Za liječenje Irene Crnčević potrebna dodatna sredstava zbog neophodnog hiruškog zahvata u Turskoj.

iren 1
Ireni Crnčević iz Bara, koja se još od 2019. godine bori sa opakom bolešću „Juing sarkom“, potrebno je ponovno sakupljanje novca u iznosu od 36.000 eur. Prema izvještaju sa poslednjeg kontrolnog pregleda, rečeno je da je Ireni neophodna operacija desne noge.
Nakon kontrolnog pregleda, konzilijum doktora iz Turske juče je obavijestio Irenu da je neophodno izvršiti operaciju desne noge, kako bi se u potpunosti uklonio preostali dio kancera, koji nije bilo moguće ukloniti terapijom.
S obzirom da troškovi operacije nisu uračunati u prvobitne troškove liječenje, potrebno je sakupiti još 36.000 eur, od čega su troškovi operacije 18.000 eur, dok je 18.000 eur količina novca potrebna za imuno terapije, koje će Irena primati nakon operacije.
Ovim putem upućujemo apel svim građanima, privrednicima , kompanijama i lokalnoj zajednici da u skladu sa mogućnostima pomognu u spašavanju jednog mladog života.
„Ujedno želim da iskoristim priliku da se u ime porodice Crnčević zahvalim svima na neizmjernoj podršci koju su nam pružali svih ovih godina. Nadamo se da ćemo uspijeti i da ćemo zajedno sa svim ljudima dobre volje omogućiti Ireni nastavak liječenja“, saopštio je javnosti Irenin brat, Marko Crnčević.

irreeen

Pomoć za Irenino liječenje se može uplatiti putem:
520032000004610728, Hipotekarna banka - na ime Irena Crnčević.
Uplate iz inostranstva moguće su na devizni račun:
SWIFT: HBBAMEPGXXX
IBAN: ME25520036000003782148

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar