Barska plovidba AD obavještava...

Dubrovnik 2 

Pomorska linija između Crne Gore i Italije ove godine startuje 21. juna brodom „Dubrovnik“, vlasništvo hrvatske kompanije „Jadrolinija“ iz Rijeke.

Prvo putovanje je planirano za utorak 21. juna polaskom broda iz Barija u 21 h. Uplovljenje broda u barsku luku se očekuje 22. juna (srijeda) u jutarnjim satima. Brod će tokom srijede biti vezan na gatu 5, a na putovanje za Italiju će isploviti u srijedu veče u 21 h.

Shodno ugovoru koji je „Barska plovidba“ AD potpisala sa „Jadrolinijom“, predviđeno je da brod „Dubrovnik“ isplovljava iz Barija za Bar svakog utorka veče u 21 h, a da na plovidbu iz Bara za Bari kreće svake srijede, takođe u 21 h. Sve informacije o redu plovidbe, cijenama ili on-line kupovini karata mogu se dobiti na www.montenegrolines.net ili na telefon +382 30 312 366.

Osim putničkog saobraćaja, Barska plovidba AD svoju osnovnu djelatnost obavlja i sa dva teretna broda Bar i Budva. Brodovi su namijenjeni prevozu rasutih tereta i isti se od 2014. godine nalaze u komercijalnoj eksploataciji.

Zahvaljujući dobrim ugovorima o najmu brodova, koje je kompanija zaključila za tekuću godinu, Barska plovidba AD će imati dovoljno sopstvenih sredstava da samostalno izmiri ratu kredita koja dospijeva u julu 2022. godine, prema kineskoj EXIM banci, preko koje je uzet kredit za kupovinu brodova. Kompanija je tokom ove godine uspjela da vrati i dio sredstava dobijenih u prethodnom periodu od Države, za izmirenje rata kredita.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar