Izvode se radovi u zoni Morskog dobra kod Crvene plaže

 raad cplage

Građani pitaju odbornika Vukoslavčevića!

Tokom jučerašnjeg dana me je, kao odbornika u SO Bar, kontaktirao veći broj zabrinutih građana Bara koji su mi proslijedili određene fotografije i video materijale na kojima se vidi izvođenje radova u zahvatu dijela Crvene plaže u Baru, a koje smo naknadno imali priliku da vidimo i na portalima i društvenim mrežama.

Građani su me tom prilikom pitali o kakvim građevinskim radovima je riječ, te da li za navedene radove postoje potrebne saglasnosti nadležnih državnih organa, imajući u vidu da se isti izvode u blizini same plaže.

S tim u vezi, osjetio sam potrebu da ovim putem postavim javno pitanje nadležnim inspekcijskim organima, kao i organima lokalne uprave, a ono glasi: Da li se navedeni radovi obavljaju u skladu sa predviđenom planskom dokumentacijom, te da li za iste postoje adekvatna rješenja i saglasnosti nadležnih organa?

Očekujem da u što kraćem roku, iz djelokruga svojih nadležnosti, pomenuti organi obavijeste građane o tome koje su radnje preduzeli u vezi sa ovim radovima i da li se isti obavljaju u skladu sa zakonskom procedurom, saopštio je predsjednik odborničkog kluba Biram Crnu Goru- Biram Bar, Ljubomir Vukoslavčević

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar