Ministar Bojanić u radnoj posjeti Baru

lučka kap ekipa

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić boravio je juče sa državnim sekretarom Zoranom Radunovićem i generalnom direktoricom Direktorata za pomorski saobraćaj i unutrašnju plovidbu Tanjom Janović u radnoj posjeti Lučkoj kapetaniji Bar i Upravi pomorske sigurnosti i upravljanja lukama.

Ministar Bojanić je naglasio da u godini pred nama očekuje još dinamičniju saradnju na realiciji ministarstva kapitalnih investicija i lučkih kapetanija i njihovih ispostava. Generalna direktorica Janović je istakla da je zajednički cilj da pomorska administracija funkcioniše efikasno i u skladu sa regulativama, a praćenje i implementiranje međunarodnih standarda moraju biti imperativ. Drzavni sekretar je naglasio da je vrijeme da rješavamo eventualna sporna pitanja u funkcionisanju kako bismo spremno dočekali ljetnju turističku sezonu, na zadovoljstvo turista, turističke privrede, ali i crnogorskih građana.

Predstavnici Lučke kapetanije su se saglasili i istakli da je početak godine pravo vrijeme da se sumiraju rezultati do sada realizovanih aktivnosti, ali i posveti pažnja izazovima sa kojima se suočavaju u svakodnevnom funkcionisanju.

Kada je riječ o aktivnostima Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama, ministar Bojanić je naglasio da će resorno ministarstvo i u narednom periodu biti podrška pri realizaciji planova ove uprave. V.d. direktorica i predstavnici Ministarstva su se saglasili da je zajednički cilj bezbjedno funkcionisanje pomorskog saobraćaja, te da zajedno imamo ozbiljan zadatak u dijelu daljeg razvoja i napretka upravljanja lukama.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar