Putevi spajaju opštine

 put idu

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović obišli su radove na putu ka ulcinjskom selu Klezna.


Dvije opštine zajednički relizuju ovaj projekat koji će biti još jedna tačka spajanja Bara i Ulcinja.

Investicija vrijedna gotovo 20.000,00 eura rezultiraće uređenjem i asfaltiranjem putnog pravca od barskog sela Elezovići prema ulcinjskom selu Klezna, čime će se bolje povezati ova dva kraja, mještanima omogućiti lakšu prohodnost i poslovanje a svim građanima još jedan uređen pravac ka susjednoj Opštini. Poseban značaj ovog projekta jeste što će poljoprivrednim proizvođačima ovog kraja omogućiti lakši, efikasniji i povoljniji plasman njihovih proizvoda na tržište ali i olakšati ulaganja u ovaj plodni kraj. Konkurentnost njihovog rada značajno će se povećati sa većom dostupnošću ovog kraja i povezanošću sa urbanim i turističkim centrima oba grada.

Ovo je još jedan vrijedan projekat koji dvije opštine zajednički relizuju u najboljem interesu mještana svih područja koja se nalaze na graničnom pojasu Bara i Ulcinja. Lokalna uprava nastaviće ovakve investicije, naročito u oblasti saobraćajne i vodovodne infrastrukture koje su prioritetne za ubrzan dalji razvoj potencijala ovih krajeva.
Video prilog --- https://www.youtube.com/watch?v=XnHjMeRseL8

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar