U Baru obilježen Svjetski dan turizma

to br izlet 1 

Turistička organizacija Bar je tradicionalno obilježila Svjetski dan turizma, koji je ustanovila Svjetska turistička organizacija (UNWTO) 27.09.u Meksiku 1970 godine.

Tada se na sjevernoj hemisferi završava turistička sezona, a na južnoj tek počinje.

U skladu sa ovogodišnom temom Svjetskog dana turizma “Turizam za inkluzivni rast” organizovane su brojne aktivnosti , koji su imale za cilj jačanje svijesti da su turizam i želja za posjetama univerzalni i potrebni svim kategorijama društva, od najmlađih do najstarijih.

to br izlet 3

U saradnji sa Kulturnim centrom i OŠ Jugoslavija za djecu posebnog obrazovnog programa , organizovana je posjeta Dvorcu kralja Nikole i vožnja vozićem Ćiro šetelištem kralja Nikole. U saradnji sa Ekonomsko-ugosteteljskom školom iz Bara tradicionalno je organizovan izlet u Ostros za buduće turističke tehničare.

 to br izlet 2

Tom prilikom su se upoznali sa turističkom ponudom dijela panoramske rute "Između dvije čarobne obale", prirodnim bogatstvima Skadarskog jezera, manastirom prečista Krajinska, bunarima u Boljevićima, kestenovom šumom, i dr, a u parku ispred Doma Kulture su postavljena četiri stola za šah za naše najestarije sugrađane, ali i sve one koji igraju šah.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar