Izraelcima prezentirana turistička ponuda Bara

Izrael 1

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Bara, Budve i Herceg Novog, HG HTP „Korali“, „Budvanska Rivijera“ i agencijom „Fly Montenegro“, predstavlja crnogorsku turističku ponudu na sajmu „IMTM 2017“ koji se održao od 7- 8. februara u Tel Avivu u Izraelu.


Na sajmu turizma „IMTM 2017“, najvećem sajmu te vrste na istočnom Mediteranu, posjetioci imaju priliku da se upoznaju sa kompletnom ponudom, bogatstvom prirodnih ljepota, kulturnim nasljeđem, raznovrsnim aktivnostima, nacionalnom kuhinjom i povoljnim aranžmanima za predstojeću ljetnju sezonu.

Prethodne godine, po prvi put, organizovani su direktni letovi iz Tel Aviva ka Crnoj Gori posredstvom najvećeg izraelskog turoperatora „Israir“, koji je realizovao 51 rotaciju i doveo više od 10.000 gostiju iz Izraela. Turisti iz Izraela preferiraju crnogorsku obalu, ali i posjete Boki Kotorskoj, Lovćenu, Skadarskom jezeru, Biogradskoj gori i Durmitoru. Da ovaj turoperator Crnu Goru smatra značajnom destinacijom govori i najava o uvođenju letova za 2017.godinu, i to na relaciji Tel Aviv-Tivat, od maja do kraja oktobra, 3 puta nedjeljno.

Turoperatori i brojne turističke agencije iz Izraela su pokazale veliko interesovnje za Crnogorsku obalu ali i za aktivni odmor i seoski turizam.

{galerija}obale/2017/2/telaviv{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar