Nastavlja se rekonstrukcija i izgradnja trga i šetališta u Sutomoru

aaa 

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sastao se danas sa direktorom JP "Morsko dobro" Mladenom Mikijeljom, direktorom Uprave javnih radova Borom Lučićem i njihovim saradnicima.

Oni su razgovarali o nastavku realizacije započetog kapitalnog projekta rekonstrukcije i izgradnje šetališta i novog trga u Sutomoru- II faza radova.

Iskazano je zadovoljstvo svih strana dosadašnjom saradnjom i realizacijom ovog važnog projekta koji je Sutomoru pružio potpuno novi imidž i omogućio mnogo bolju sezonu i ove godine, i ako projekat nije u potpunosti realizovan.

bbbb

Na sastanku je iskazana spremnost Opštine, Morskog dobra i Uprave javnih radova da se nastavi sa realizacijom projekta. Nastavkom realizacije i završetkom ovog projekta Sutomore će moći da pruži turističku ponudu najvišeg nivoa u rangu sa najprestižnijim destinacijma Mediterana.

Projekat će biti finansiran zajedničkim sredstvima sve tri strane, Opštine Bar, Morskog dobra i Uprave javnih radova Vlade Crne Gore, koje će sredstva za realizaciju obezbijediti iz sopstvenih budžeta.

Do kraja sedmice biće formirana i Komisija za pripremu i evaluaciju tenderske dokumentacije za izvođenje radova na II fazi, koju će činiti predstavnici Opštine Bar, JP Morsko dobro i Uprava javnih radova. Komisija će odmah započeti potrebne procedre kako bi se što prije otpočelo sa radovima po projektu.

Raičević, Mikijelj i Lučić, danas nakon sastanka obišli su predmetnu lokaciju u Sutomoru. Oni su se na licu mjesta uvjerili u kvalitet do sada izvedenih radova i obišli lokacije na kojima će biti nastavljena rekonstrukcija i izgradnja šetališta i trga u Sutomoru, saopšteno je iz Opštine Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar