Juče je održan "Ribolovni dan u Luci"

ribolov lb

Saopštenje organizatora...

„Luka Bar“ AD je drugu godinu za redom, u saradnji sa Udruženjima ribolovaca iz Bara, organizovala manifestaciju pod nazivom "Ribolovni dan u Luci". Ova specifična sportska aktivnost prilika je da okupi brojne ljubitelje ribolova na Glavnom lukobranu luke, kao i da omogući integraciju sa širom društvenom zajednicom.
Organizaciju su podržali i ove godine brojni sponzori, a učešće u takmičenju uzelo je preko 50 ribolovaca iz Bara i susjednih gradova Crne Gore, što je potvrdilo uspjeh manifestacije u kontekstu unapređenja partnerskih odnosa između privrednih subjekata, zajedničkog doprinosa podsticaju zdravih stilova života, očuvanja prirodnih resursa i unapređenja ribolovne zajednice.
Izvršni direktor Luke Bar, Ilija Pješčić, istakao je zadovoljstvo zbog velikog interesovanja za učešće u ribolovu, ali i zbog podrške sponzora, među kojima su :“Una”, “Marlin” i “Megafish” koji su obezbijedili nagrade za prva 3 mjesta. Izrazio je želju da ova manifestacija privuče još više ljubitelja ribolova i da ojača interesovanje za ovu aktivnost koju Luka Bar planira organizovati i 2 puta godišnje, vodeći računa o pravilima i propisima u plovnom putu.
Predsjednik Odbora direktora “Luka Bar” AD, Dušan Masoničič, pohvalio je inicijativu Izvršnog direktora Luke Bar, Ilije Pješčića, ali i prethodnog predsjednika Odbora direktora mr Darka Pekića, što su i na ovaj način podstakli društvenu odgovornost kompanije putem integracije sa ljubiteljima sportske aktivnosti i događaja koji se odvija u luci. Zbog vekikog interesovanja i dobre organizacije Ribolovnog dana, predsjednik Odbora direktora vjeruje, da će u narednom periodu ovo biti “Dani ribolova u Luci” i pohvalio je uspješnu oganizaciju marketing Službe Luke Bar na čelu sa Rukovodiocem službe mr Ljubom Đukanovićem. Najavio je podršku od strane novog Odbora direktora za sve buduće ideje i inicijative, naglašavajući, da će dok je na poziciji predsjednika Odbora direktora uvijek podsticati i podržati ambiciozne ideje i aktivnosti marketing tima u promociji događaja i integraciji Luke sa zajednicom.
Naši sponzori koji su povećali prisustvo i vidljivost događaja, obezbijedili su nagrade, među kojima “Una” iz Tivta koja je obezbijedila vaučere za prvo, drugo i treće mjesto u vrijednosti od 100, 60 i 40 eura. I ove godine, prodavnica “Marlin Nautic Shop” iz Bara bila je sponzor, pa je obezbijedila štap, kao dio ribolovačke opreme, za najboljeg ribolovca, za drugoplasiranog mašinicu, a za treće mjesto varalicu. “Megafish” iz Podgorice obezbijedio je vaučer od 100 eura ribolovcu za najtrofejniju ribu.
Podrška naših sponzora nije samo priznanje za dostignuća u ovom ribolovu, već i doprinos dobroj atmosferi takmičenja koje sve nas motiviše za naredne događaje.

nagraddenni
U ovom rekreativnom takmičenju prvo mjesto osvojio je Predrag Tasić koji je član RSK „Ama Kostanjica“ iz Kotora, dok je drugo mjesto je osvojio Filip Junković koji je član RSK “Rumija” iz Bara. Treće mjesto pripalo je Tatjani Simić koja je članica RSK “Lampuga” iz Bara. Nagradu za „Najtrofejniju ribu“ osvojio je Lav Vukićević iz RSK “Pristan”.
“Luka Bar” AD, zahvaljuje se Udruženjima ribolovaca, učesnicima takmičenja i sponzorima za uspješnu realizaciju događaja, kao i medijima koji su zabilježili i prenijeli dio manifestacije “Ribolovni dan u Luci”.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar