Sezona traje, poduralo...

barabara 8

Kupača ima, a rezultati analize kvaliteta morske vode su odlični.

barabara 1
Rezultati analize kvaliteta morske vode za 109 lokacija, koju je Institut za biologiju mora sproveo u periodu od 05. do 11. septembra ove godine, pokazali su da je na 83,5% lokacija morska voda bila odličnog kvaliteta, na 10,1% lokacija dobrog, dok je na 6,4% lokacija voda bila zadovoljavajućeg kvaliteta, objavilo je Morsko dobro.

barabara 5
Analize su pokazale da je morska voda bila odličnog kvaliteta na 13 lokacija u opštini Bar, dok je na 2 bila zadovoljavajućeg kvaliteta.

barabara 6
Rezultati ispitivanja kvaliteta morske vode kao i podaci o temperaturi mora, temperaturi vazduha i salinitetu za svako pojedinačno kupalište mogu se pogledati na posebnoj aplikaciji koja se nalazi na Internet stranici www.morskodobro.me

barabara 7
Brabara vozi putnike po sniženim vnsezonskim cjenama, a kako je juče izgledao pogled sa pramca turističkog broda “Barbare” na dio barskih plaža par fotografija

brodd

Dobrodošli na Barbaru, poziv je Milija, koji nam je poslao i fotografije djela barskih plaža.

Na barskoj rivijeri trenutno boravi 8.940 turista, što je 47 odsto više nego u istom periodu prošle godine, podaci su lokalne Turističke organizacije (TO).

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar