U Marinu AD - Bar stigla nova oprema!

dizalica MM 1 

U  Marinu AD Bar  stigla je auto dizalica nosivosti 100 tona, kao i brojna oprema.

dizalica MM 3

Izvršni direktor Marina AD, Željko Stojović, je na prigodnom pressu u Marini danas saopštio, da je barska Marina AD nabavkom dizalice, viljuškara i prateće opreme, stvorila uslove, da nakon dvije decenije, oformi sopstvenu servis službu za jahte i sva druga plovila, čime će znatno unaprijediti uslugu, postati konkurentna u regionu i stvoriti uslove za bolje ekonomsko poslovanje i dodatni profit. Uz dizalicu, nosivosti preko 100 tona, kupili smo viljuškar i kompletnu opremu za samostalan rad servisne službe u našoj marini, vrijednu gotovo milion eura, i zahvaljujući tome očekujemo znatno veće prihode. Do sada smo  opremu za tu svrhu iznajmljivana od privatnih lica.

dizalica MM 2 

Predsjednik Upravnog odbora, Muamer Raščić, dodao je kako upravljačko tijelo Marine pruža punu podršku menadžmentu u naporima za unapređenje poslovanja.

Član Upravnog odbora, Milorad Mišo Leković, kazao je, kako se dugo čekalo na formiranje sopstvene servisne službe. Uz hangar, koji već postoji, i odgovarajuću opremu, stvorili smo neophodne uslove za njen kvalitetan rad.

dizalica MM 4

Današnjoj prezentaciji nove opreme i ovom velikom događaju za razvoj Marine, prisustvovala je i predstavnica Ministarstva kapitalnih investicija Maja Mijušković, generalna direktorka Direktorata za pomorski saobraćaj, sigurnost plovidbe, zaštitu od zagađenja i pomorsku privredu.
Operater na dizalici biće Branimir Đoko Vojinović, iskusni dizaličar, specijalizovan za operacije vadjenja i porinuća jedrilica i jahti u marinama.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar