Ribolovni dan u Luci

naslov rbl 

U akvatorijumu Luke Bar, u nedjelju, 14 maja će se održati ribolovni dan, podijeljen u dva događaja.

programe


Prvi je Državno prvenstvo za juniore do 16 godina – štapom sa uređene obale u organizaciji Saveza za sportski ribolov sa udruženjem ribolovaca iz Bara, gdje „Luka Bar“ AD pruža logističku podršku. Drugi događaj je vid rekreativnog takmičenja, gdje je „Luka Bar“ AD organizator, dok su Udruženja ribolovaca iz Bara i Savez za sportski ribolov podržali ovu inicijativu.

LB Ljubo Đukanović


“Uz poštovanje zakonskih odredbi i pribavljanjem saglasnosti nadležnih institucija, Luka Bar AD otvara vrata ljubiteljima ribolova. Prvi put organizujemo ovakav događaj i ovim putem želimo da pozovemo sve zainteresovane da uzmu učešće”, kazao je za Radio Bar i Bar info mr Ljubo Đukanović, rukovodilac Službe marketinga Luke Bar.
“Ovaj događaj, takođe je prilika da promovišemo hibridni autobus u cilju ekološki održivog transporta, jačanje zdravih stilova života, unapređenje sportskog turizma, očuvanje zaštite životne sredine kao i podrška ribolovnim udruženjima”, istakao je Đukanović.
On je istakao da svaki učesnik u događaju “Ribolovni dan u Luci” treba da posjeduje dozvolu za ribolov i da su učesnici dužni da obezbjede štap, sa maksimalno tri udice, prirodnim mamcem.
Okupljanje učesnika predviđeno je za 7:30 h ispred Upravne zgrade Luke Bar, odakle će učesnici biti prevezeni hibridnim autobusom do lokacija predviđenih za događaj.
“Pozivamo sve zainteresovane da se već od danas prijave na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivom na broj telefona +382 30 300 428. Prijave se mogu podnositi do 11. maja. Takođe, mogu se prijaviti i kod jednog od pet udruženja ribolovaca u Baru”, zaključio je Đukanović.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar