Od 19. maja ponovo feri linija Bar-Bari!

DSC 0046

Predstavnici Barske plovidbe i hrvatske Jadrolinije potpisali su u Rijeci ugovor o međusobnoj saradnji, čime je omogućeno ponovno uspostavljanje pomorske linije Bar –Bari od 19. maja, saopštio je izvršni direktor preduzeća, Milo Paunović.

Iz barske kompanije ranije su saopštili da je od svih ponuda za Barsku plovidbu najpovoljnija ona koju je dala Jadrolinija, kao i da će od poslovne saradnje sa tom renomiranom i najstarijom feri kompanijom na Jadranu, barsko preduzeće imati isključivo korist,.

"To nije prvi put da se linija Bar-Bari održava na ovaj način. Podsjetićemo da je nešto slično rađeno i 90-ih godina", saopštili su iz Barske plovidbe.

Stručni tim Barske plovidbe i dalje će ispitivati tržište polovnih feri brodova, odnosno raditi na pronalaženju adekvatne zamjene brodu Sveti Stefan II.

"Barska plovidba posljednjih mjeseci svakodnevno preduzima aktivnosti na ponovnom uspostavljanju linije Bar-Bari. Nažalost, zbog oskudnog tržišta polovnih feri brodova i nepovoljnog tržišta vozarina Barska plovidba to nije mogla uraditi sa brodom koji bi bio u njenom vlasništvu, odnosno sa brodom uzetim u vremenski najam time charter", navodi se u saopštenju.

Predstavnici barske kompanije su saopštili da su, uporedo sa ispitivanjem tržišta, komunicirali sa više subjekata koji su pokazali interesovanje za uspostavljanje raznih vidova saradnje sa Barskom plovidbom.

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar