Opština Bar upriličila prijem za Mornaricu Grčke koja boravi u Baru

 Grcka Mornarica 3

Opština Bar upriličila je prijem za predstavnike Mornarice Republike Grčke koji borave u zvaničnoj posjeti Baru.

Grcka Mornarica 2

Delegaciju je primila potpredsjednica Opštine mr Tanja Spičanović sa saradnicima. Oni borave u barskom akvatorijumu u okviru vojnih vježbi za kadete ove mornarice članice NATO saveza, a među njima je i nekoliko kadeta crnogorske Vojske.

 Grcka Mornarica 5

Potpredsjednica Spičanović pozdravila je vojnog atašea Grčke zaduženog za Crnu Goru g. Raditsisa kao i delegaciju dva ratna broda Mornarice Grčke. Ona im je predstavila grad Bar, njegov strateški značaj kao i kulturno-istorijsku baštinu i razvojne potencijale grada. Spičanović je poručila da se i mi osjećamo sigurnije kada su u našoj luci naši NATO saveznici i partneri čime se potvrđuje kvalitet naše saradnje.

 Grcka Mornarica 1

Iskazana je zahvalnost lokalnim vlastima i drugim organima na gostoprimstvu u Baru i osjećaju sigurnosti koji imaju, ali i zbog prilike da se mladi kadeti upoznaju sa Barom, njegovom kulturom, tradicijom i ljepotama. Oni su zajednički zaključili da će nastojati da saradnju razvijaju i dalje sa željom da Bar i ubuduće bude dobar domaćin kadetima Mornarice Grčke.

 

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar