Opština Bar upriličila prijem za Mornaricu Grčke koja boravi u Baru

 Grcka Mornarica 3

Opština Bar upriličila je prijem za predstavnike Mornarice Republike Grčke koji borave u zvaničnoj posjeti Baru.

Grcka Mornarica 2

Delegaciju je primila potpredsjednica Opštine mr Tanja Spičanović sa saradnicima. Oni borave u barskom akvatorijumu u okviru vojnih vježbi za kadete ove mornarice članice NATO saveza, a među njima je i nekoliko kadeta crnogorske Vojske.

 Grcka Mornarica 5

Potpredsjednica Spičanović pozdravila je vojnog atašea Grčke zaduženog za Crnu Goru g. Raditsisa kao i delegaciju dva ratna broda Mornarice Grčke. Ona im je predstavila grad Bar, njegov strateški značaj kao i kulturno-istorijsku baštinu i razvojne potencijale grada. Spičanović je poručila da se i mi osjećamo sigurnije kada su u našoj luci naši NATO saveznici i partneri čime se potvrđuje kvalitet naše saradnje.

 Grcka Mornarica 1

Iskazana je zahvalnost lokalnim vlastima i drugim organima na gostoprimstvu u Baru i osjećaju sigurnosti koji imaju, ali i zbog prilike da se mladi kadeti upoznaju sa Barom, njegovom kulturom, tradicijom i ljepotama. Oni su zajednički zaključili da će nastojati da saradnju razvijaju i dalje sa željom da Bar i ubuduće bude dobar domaćin kadetima Mornarice Grčke.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar