Dodjeljena bespovratna sredstva za ribare

rib trio mare

Četvorici ribara-aplikanata iz Bara dodeljena su finansijska sredstva po Javnom pozivu.

Ministarstvo poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede potpisalo ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za investicije u ribolovne plovne objekte i uređaje u vrijednosti od 3 miliona eura

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede mr Aleksandar Stijović danas je na svečanosti održanoj povodom - dodjele bespovratnih sredstava po Javnom pozivu za investicije u ribolovne plovne objekte uključivajući ribolovnu opremu i elektronske uređaje – potpisao ugovore sa 19 aplikanata koji su ostvarili pravo za dodjelu bespovranih sredstava podrške u iznosu od 80%.

Ukupna vrijednost planiranih investicija je 3 miliona eura dok je vrijednost bespovratne podrške 80% odnosno 2,39 miliona eura.

 min

Prosječna vijednost investicije je 157 hiljada eura, dok se vrijednost investicija kreće od 79 do 398 hiljada eura. U skladu sa Javnim pozivom primljeno je ukupno 20, od čega je nakon terenske i administrativne kontrole odobreno je 19 zahtjeva aplikanata, po 6 korisnika iz Ulcinja I Budve, 4 iz Bara i po jedan iz Kotora, Tivta i Herceg Novog.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava podrške potpisuje se na period od 6 godina, u kom je rok za realizaciju investicije 12 mjeseci sa mogućnošću produženja roka za realizaciju investicije do 3 mjeseca, saopšteno je danas iz Ministarstva poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar