Nagrada se čuva u objektu na izvorištu “Bolje sestre”

goran jevvric

Povodom dodjele nagrade Evropskog žirija čiji je predsjednik Stjepan Mesić, izvršni direktor Regionalnog vodovoda Crnogorsko primorje doo Goran Jevrić kazao je da nagradu ne doživljava samo lično, već je, kako ističe, u pitanju nagrada za sve zaposlene u Regionalnom vodovodu, članove Upravnog odbora i Odbor direktora kao i za njihove poslove partnera.

Uprkos činjenici da zaposleni nisu primali lične dohodke, mi u menadžmentu nismo raspologali sa polovnim resursima neophodnim za upravljanje ovim sistemom, mi smo uspjeli da ostvarimo infrastrukturne predpostavke za dvije uspješne, čak turističke rekordne godine u Crnoj Gori, kada je država Crna Gora tokom 2018. i 2019. godine ostvarila prihode od preko 2 milijarde eura – istakao je Jevrić.

To je, kako kaže, razlog zbog čega je nagradu primio u ime kompanije, zaposlenih i svih pomenutih, i koju je ostavio na njihovom objektu, kod izvorišta Bolje Sestre, kao uspomenu svim zaposlenim, za njihov doprinos za očuvanje važnog sistema od značaja za Crnu Goru.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar