Ponašanje u elementranim nepogodama...

ipo 4

U organizaciji Internacionalne policijske organizacije iz Podgorice u JU Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi iz Bara organizovano je predavanje na temu „Ponašanje u elementarnim nepogodama“.

Dvadeset učenika je, nakon uvodnih obraćanja mr Ivana Pekića, predsjednika IPO-a i profesora Neđeljka Đurovića, koji je uz profesoricu Mirjanu Savićević suorganizator ovog predavanja, edukovano o ispravnom ponašanju u slučajevima izbijanja požara, dešavanja zemljotresa i poplava.

ipo 5

Navođenje konkretnih primjera iz prakse i emitovanje video priloga vezanih za obrađivanu tematiku realizovao je pripadnik Službe zaštite i spašavanja iz Podgorice i licencirani predavač Marko Đukanović. Tokom dvosatnog interaktivnog predavanja, pored uopštenih pitanja, posebno interesovanje učenika privuklo je konkretno i zabrinjavajuće ocjenjivanje bezbjedonosnih uslova u kojima rade Barska gimnazija i JU SEUŠ Bar.

ipo 1

Ovo predavanje, shodno predviđenoj planskoj saradnji između JU SEUŠ Bar i IPO-a, predstavlja teorijsku uvertiru za organizovanje vježbe evakuacije i postupanja u slučajevima izbijanja požara i dešavanja zemljotresa. Slična predavanja biće upriličena i zaposlenima u JU SEUŠ Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar