JU SEUŠ potpisala sporazum o saradnji

pottpiss

Između JU Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole Bar i Internacionalne policijske organizacije Crne Gore potpisan je sporazum o saradnji.

Rukovođeni dosadašnjim i veoma uspješnim zajedničkim aktivnostima, direktorica JU SEUŠ Bar Tijana Vukčević i predsjednik IPO-a mr Ivan Pekić stavili su potpis na dokument koji predviđa snaženje svijesti o bezbjednosti u društvu i sprovođenje planske aktivnosti u skladu sa važećim propisima Crne Gore, kao i drugim međunarodnim aktima koje je naša država ratifikovala. Predstavnici IPO-a, PR menadžerka Bojana Buntić i predsjednik skpštine Momčilo Šćekić prezentovali su stručnu i kadrovsku pomoć koju mogu pružiti u preveniranju svih oblika nasilja koji ugrožavaju bezbjednost učeničke populacije i najavili projekte koji su u pripremnoj fazi.

Predstavnici obije strane potpisnice usagasili su se oko neophodnosti jačanja saradnje sa nadležnim institucijama, odnosno njihovog umrežavanja na lokalnom nivou i istakli nužnost za stručne obuke namjenjene učenicima i njihovim roditeljima, kao i zaposlenim u prosvjeti.

U predstojećem periodu biće organizovane interaktivne tribine posvećene spriječavanju nasilja nad ženama, prepoznavanju i pomaganju u slučajevima porodičnog, odnosno vršnjačkog nasilja, kao i obuke za ponašanje u vanrednim situacijama i otkrivanju digitalnog nasilja među mladima, javlja prof. Neđeljko Đurović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar