Saopštenje Komunalnih djelatnosti Bar

bar pod kisom

Obavještavamo građane da su za dane vikenda u najavi vremenske neprilike koje će karakterisati niske temperature i sniježne padavine.

Radna jedinica Putevi koja je organizaciona jedinica našeg Društva u toku jutarnjih sati izvršiće obilazak opštinskih puteva i izvršiti posipanje soli na djelovima puteva gdje zbog niskih temperatura može doći do pojave poledice na dijelu kolovoza.

Aktivnosti na poslovima čišćenja sniježnih nanosa organizovali smo na punktovima u Virpazaru,Mrkojevićima i Baru za grad i prigradska naselja.

Čišćenju snijega na području Ostrosa i Šestana možemo pristupiti po prolasku snjegočistača Crnagoraputa iz razloga što je putni pravac Bar-Ostros-Virpazar regionalni put i zona odgovornosti ovog privrednog Društva.Takođe i putni pravac Bar-Sutorman-Virpazar je u zoni odgovornosti Crnagoraputa i po završenom poslu od ovog Društva možemo pristupiti čišćenju snijega na pristupnim putevima.

U slučaju potrebe izvršićemo i angažovanje dodatne mehanizacije privatnih Društava u cilju obezbjeđivanja prohodnosti na Opštinskim putevima a troškove po ovom osnovu snosiće naše Društvo.

Apelujemo na građane koji upravljaju motornim vozilima da prilagode vožnju uslovima na putevima posebno na djelovima puta gdje dolazi do izlivanja atmosferskih voda duž dijela saobraćajnice i gdje zbog niskih temperatura dolazi do stvaranja poledice.

Za sve prijave i sugestije na raspolaganju su telefoni i email adresa našeg Društva po kojima će se postupiti u najkraćem mogućem roku.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar