U toku je digitalna kampanja „Love in Bar“

lovee bar

Povodom 14. februara, Dana zaljubljenih, Turistička organizacija Bar sprovodi digitalnu kampanju “Love in Bar” na tržištu Crne Gore.

Prethodnih godina za Dan zaljubljenih organizovani su koncerti sa poznatim izvođačima, dok je ove godine zbog epidemiološke situacije odlučeno da se organizuje kampanja sa ciljem promocije ugostitelja i njihovih ponuda.

bar ljubav

Osim ponuda, u kampanji se Bar prije svega promoviše kao destinacija za odmor tokom praznika ljubavi, sa fokusom na kulturna i prirodna dobra kao i legende po kojima je poznat. Za potrebe kampanje izrađena je posebna “landing stranica” www.love.bar.travel na kojoj su postavljene atraktivne ponude hotela. Oglašavanje se sprovodi primarno preko društvenih mreža Facebook i Instagram, ali i na informativnim portalima.

U ovoj kampanji učestvuju hoteli Sea Fort, Kalamper Hotel & Spa, Adria, Franca, Stara Čaršija Resort & Spa i Pelikan, izdavaoc privatnog smještaja “Kuće Lekovića”, a otvorena je i za druge koji imaju pripremljenu ponudu za Dan zaljubljenih.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar