U Baru policija pronašla preko 160 kilograma marihuane,uhapšena dva lica

policiski avto

Pripadnici Centra bezbjednosti Bar su u zajedničkoj aktivnosti sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije uhapsili dva lica kod kojih je pronađeno oko 161 kilogram marihuane.

Barska policija je, postupajući na osnovu operativnih informacija, na regionalnom putu Virpazar – Ostros u selu Godinje izvela operativno takticku radnju zasjeda I zaustavila vozilo nikšićkih registraskih oznaka kojim je upravljao A.D. iz Nikšića a za kojeg su postoji sumnja da je prehodnica drugom vozilu u kojem se prevoze narkotici.

Kontrolom vozila podgoričkih registraskih oznaka kojim je upravljao M.Z. (21) iz Nikšića, a koji se kretao iza prethodno zaustavljenog vozila, policija je pronašla opojnu drogue marihunau ukupne težine oko 161,3 kilograma.

travke

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio da se A.D. i M.Z. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar