U Baru troje preminulo, još 19 novozaraženih od koronavirusa

bolnica br

Ne smanjuje se procenat novozareženih u analizama IJZ.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analize i Institutu dostavile rezultate za 1.813 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 539 novopozitivnih slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2. Prijavljen je oporavak kod 620 pacijenta.

Od jučerašnjeg presjeka Institutu je prijavljeno deset smrtnih ishoda povezanih sa COVID-19 i to kod pacijenata iz Bara (3), Podgorice (2), Bijelog Polja (2), Kotora, Herceg Novog i Nikšića od kojih je najmlađi imao 48 (rođen 1973. godine) a najstariji 93 godine starosti. Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom od početka juna 2020. iznosi 791 a od početka pandemije 800.

Od početka epidemijskih dešavanja (mart 2020 godine) ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom u Crnoj Gori je 60.827.

Direktor Instituta za javno zdravlje Igor Galić danas je kazao da je 40 uzoraka koronavirusa poslato u Berlin, od čega se za 23 sumnja da je pozitivno na novi soj kovida-19.

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar