Potpisan Memorandum o saradnji na polju omladinske politike u Baru

dvorana 1 srce grada

U cilju sprovođenja aktivnosti na polju omladinske politike na lokalnom nivou, Opšina Bar potpisala je Memorandum o saradnji sa subjektima koji se bave pitanjima mladih na nivou barske opštine.

Memorandum su potpisali sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore – Područnom jedinicom Bar, MUP - Centrom bezbjednosti Uprave policije Bar, JU Centrom za socijalni rad za Bar i Ulcinj, JZU Domom zdravlja Bar, JP Kulturnim centrom, DOO Sportsko-rekreativnim centrom, Aktivom direktora osnovnih i srednjih škola, Opštinskom organizacijom Crvenog krsta i Biznis Start-up centrom Bar.

Memorandumom je dogovoreno ostvarivanje saradnje na projektima i aktivnostima iz Lokalnog akcionog plana za mlade za period 2020-2021, i to u oblastima zapošljavanja, obrazovanja i informisanja, socijalne zaštite, zdravlja i bezbjednosti, kulture, sporta i učešća mladih u društvenom životu zajednice.

Realizacijom ovih aktivnosti lokalna uprava u Baru i partneri radiće na unapređenju statusa mladih u svim oblastima života, stvarajući time bolje uslove za razvoj njihovih punih potencijala, ostvarenje potreba mladih, uključivanje u sve tokove društva, kao i podršku njihovom sveukupnom razvoju.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar