Online seminar „Inovacije u turizmu“

start op

Nevladina fondacija Biznis start-up centar Bar organizuje seminar „Inovacije u turizmu“.

Seminar će se održati online 25. novembra sa početkom u 10 časova za predstavnike institucija i privrednih subjekata iz oblasti turizma i povezanih djelatnosti, kao i 30. novembra 2020. sa početkom u 11 časova za studente. Predavač na seminaru biće dr Andrej Raspor, stručnjak iz oblasti pametnog turizma iz Slovenije.

Seminar je dio projekta „Window2Bar”, br. ugovora CFCU/MNE/140, koji sprovodi Fondacija Biznis start centar Bar kroz Program: IPA II-Multi – Annual Action Programme for Montenegro of Employment, Education and Social policies (2015-2017). Cilj projekta je doprinos kreiranju inovativnih turističkih proizvoda i servisa uz korištenje pametnih tehnologija i alata u opštini Bar, te stoga smatramo da bi učešće naših sugrađana koji se bave turizmom i povezanim djelatnostima bilo od velikog značaja za dalju saradnju na projektu kao doprinos kreiranju pametne turističke destinacije u našoj lokalnoj zajednici.

Teme koje će se na seminaru razmatrati su: budućnost turizma – moguće varijacije zbog COVID-19; trendovi u turizmu – razvoj novih proizvoda i tehničkih rješenja; gejmifikacija u turizmu i primjeri dobre prakse, digitalne tehnologije i društvene mreže, kao i mogućnost korištenja EU fondova za turističku privredu za razvijanje novih proizvoda.

Pozivamo zainteresovane da svoje učešće na seminaru prijave putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona 069379258 najkasnije do 23. novembra 2020. Potrebno je poslati ime i prezime, kontakt telefon i email, a mi ćemo blagovremeno dostaviti link platforme za online praćenje, kao i potreban materijal koji će se na seminaru razmatrati.

Detaljnije o seminaru i aktivnostima projekta se možete informisati preko web sajta www.bscbar.org i fb stranice @BiznisCentarBarMontenegro, saop[tila je Vesna Markoč -Asistentica na projektu.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar