Zakazana tretiranja palmi u Opštini Bar

četiri palme

Obavještavamo građane da će Sektor Gradsko zelenilo dana 30.10.2020. , 31.10.2020. i 02.11.2020.godine sa početkom u 06⁰⁰h (ako vremenski uslovi budu dozvoljavali) nastaviti sa preventivno hemijskim tretiranjem palmi u cilju suzbijanja štetočine crveni surlaš-Rhynchophorus ferrugineus (Oliver).

Izvršioc je D.O.O. Slavisan ddd iz Podgorice.

????????????????????????????????́???? ???????? ???????????????????? ???????????????? 30.10.2020.???????????????????????? :

Palme : u ulici Branka Čalovića, 13. jula, palme na putničkom terminalu, palme na šetalištu Marina i na šetalištu Kralja Nikole do mosta rijeke Željeznice.

????????????????????????????????́???? ???????? ???????????????????? ???????????????? 31.10.2020.???????????????????????? :

Palme : na Bulevaru JNA, u ulici Maršala Tita, Vladimira Rolovića, Mila Boškovića (oko osnovne škole Blažo J.Orlanić i Gimnazije), Jovana Tomaševića, Jovana Stojanovića, oko Velikog Atomskog skloništa, palme ispred opštine i nastavak tretiranja palmi na šetalištu Kralja Nikole.

????????????????????????????????́???? ???????? ???????????????????? ???????????????? 02.11.2020.???????????????????????? :

Palme: u parku Dvorca Kralja Nikole, oko Doma Kulture, u ulici Maršala Tita i Vladimira Rolovića, palme na trgu, palma kod Velikog atomskog skloništa, palme u ulici Rista Lekića, Makedonskoj, Požarevačkoj i Borskoj i palme u Bulevaru Revolucije.

Tretiranje će se raditi sa preparatom Dimetogal aktivne materije dimetoat u koncentraciji 20ml/10lit. vode.Radna karenca preparata je jedan dan.Sredstvo za zaštitu bilja je otrovno za pčele.????????

Molimo građane da ne prilaze i ne dodiruju palme na pomenutim lokacijama.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar