MomčiIlo Vučinić: Konoba “Makina Vučinića” poštuje zakone

momo v 2

Dobili smo reagovanje vlasnika konobe “Makina Vučinića” koje prenosimo u cjelosti.

Portal Jedro,

U vezi nemilog dogadjaja koji se desio u mom objektu, u nedjelju 04.10. oko 03 časa, vaš portal je objavljujući tu vijest iznio više neistinitih, nepreciznih i proizvoljnih informacija.

U cilju objektivnog informisanja javnosti u vezi pomenutog dogadjaja izjavljujem sledeće:
-objavili ste vijest o ovom dogadjaju u nedjelju 04.10. u ranim jutarnjim časovima, i ako je uvidjaj trajao skoro do podna, tako da nijeste mogli iz policije dobiti u to vrijeme zvaničnu informaciju, a pozvali ste se na njih.
-napisali ste da se osoba Dj.B. prethodno sukobila sa vlasnikom konobe, i ako ja u to vrijeme uopšte nisam bio u objektu

Kada je u pitanju "otvaranje dvije teme" izjavljujem sledeće:
Konoba "Makina Vucinica" je počela sa priredjivanjem muzike uživo prije 5 godina, i to jednom nedjeljno, subotom uveče (sa pauzom tokom juna, jula, avgusta i septembra mjeseca).Cijeli ovaj period, radno vrijeme subotom uveče kada je bilo muzike, je odredjivano u skladu sa odlukama nadležnih organa i uvijek je poštovano.Nikada, ama baš nikada, od svog otvaranja do dan danas, Makina nije radila u 03 casa ujutro.
Kritične noći, Makina je ugasila muziku u vremenu izmedju 00-00:30 časova.Oko 01 casova u Makini nije bilo nijednog gosta, osim osoblja koje je čistilo i spremalo lokal, kako bi bio spreman za rad sledećeg dana za kada su bile preuzete rezervacije.Od tada, pa sve do nemilog dogadjaja i kasnije, ja sam se nalazio u objektu.Napominjem da je potrebno minimum oko 2,5 sati da se lokal dovede u red.Takva praksa je upražnjavana svo proteklo vrijeme uz ugašena svijetla oko restorana.Znaci netačna je tvrdnja da je konoba radila u 03:40h, kako vi navodite.

Dalje, napisali ste da je odbornik B.J. ranjen u Makini, što je apsolutno netačno.U Makini je te noći iz vatrenog oružja, srećom samo lakše, ranjen policajac Dj.A. dok je B.J. kako je prisutnima lično rekao, došao ranjen u konobu.

Kada su u pitanju mjere, kao društveno odgovorna osoba, tvrdim da smo se cijelo ovo vrijeme trajanja mjera striktno pridržavali istih, o čemu mogu da posvjedoće nadležni organi koji su vršili inspekcijski nadzor (inspekcija, komunalna policija).

Pominjete, i opet netačno ukazujete na navodno loš i selektivan pristup policije i komunalne policije, kada je u pitanju poštovanje mjera NKT-a i odluka o radnom vremenu.

Odgovorno izjavljujem da je rad pripadnika policije i komunalne policije cijelo vrijeme od otvaranja Makine bio profesionalan, tačan i korektan uz poštovanje zakonske regulative na čemu smo im zahvalni, ovo potvrdjuje i podatak da za svo ovo vrijeme od otvaranja, do kritične noći nije bilo ni najmanjeg incidenta niti povrede odluka o radnom vremenu.

momo v 1

Molim Vas da ovu izjavu objavite na vašem portalu kako bi javnost, do koje nam je veoma stalo, bila upoznata sa pravom istinom i koliko-toliko umanjila nanijetu štetu, izmedju ostalog, i vašim pisanjem, kako mom ličnom ugledu, tako i ugledu "Makine Vučinića" u ugostiteljskoj djelatnosti.

Vlasnik konobe "Makina Vučinića", Momčilo Vučinić

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar