Demant oko izbora u Komitski pokret!

komite bar

U vezi teksta objavljenog na Vašem portalu dana 05.10.2020. pod nazivom "Komitski pokret - Opštinski odbor Bar", demantujem navedene informacije, i to:

"Ovim putem demantujem informaciju da smo ja, magistar ekonomskih nauka Snežana Marković i turistički tehničar Slobodan Jovanović izabrani za predsjednika, odnosno potpredsjednika opštinskog odbora Komitskog pokreta u Baru.

Obzirom da ne postoji politička partija, ne mogu se formirati ni opštinski odbori, a samim tim ni imenovati predsjednik i potpredsjednik partije.

Naime, gore pomenuti i ja smo prisustvovali informativnom sastanku u vezi sa formiranjem nove partije, gdje smo predloženi za navedene funkcije.

Međutim, uzimajući u obzir da partija koja tek treba da se formira neće biti građanska, te da smo naišli na mimoilaženje u ciljevima i političkom pravcu kojim će ići nova partija, ovim putem obavještavamo javnost da niti smo, niti ćemo biti članovi nove partije, kao i većina prisutnih za koje se tvrdi da su članovi odbora, te da se ograđujemo od svih budućih dešavanja u vezi sa Komitskim pokretom."

Molim Vas da demant objavite u što kraćem roku.

S poštovanjem,
Snežana Marković

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar