Otvorena javna rasprava za Nacrte opštinskih Odluka

bar avio petovic 1

Predsjednik Opštine Dušan Raičević utvrdio je Nacrt Odluke o izmjenama Odluke o Budžetu Opštine Bar za 2020. godinu, Nacrt Odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta, Nacrt Odluke o naknadi za urbanu sanaciju, Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o postavljanju odnosno građenju i uklanjanju pomoćnih objekata, Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o izgradnji lokalnih objekata od opšteg interesa.

Nacrti Odluka stavljaju se na javnu raspravu u trajanju od 15 dana, počev od 1. oktobra 2020. godine.

Nacrti akata objavljeni su na zvaničnom sajtu Opštine Bar: www.bar.me.

U ovom periodu Sekretarijat za finansije, Sekretarijat za imovinu, zastupanje i investicije i Sekretarijat za uređenje prostora Opštine Bar organizovaće javnu raspravu, u skladu sa mjerama NKT-a.

Za žitelje MZ Mrkojevići – Pečurice, MZ Spič – Sutomore, MZ Ostros, MZ Šestani, MZ Crmnica i MZ Šušanj, javna rasprava će biti organizovana 13. oktobra u 18:00, u Velikoj sali SO Bar.

Za žitelje MZ Bar I, MZ Bar II, MZ Bar III, MZ Bar IV, MZ Bar V i MZ Stari Bar javna rasprava će biti organizovana 14. oktobra u 18:00 u Velikoj sali SO Bar

Stručna javna rasprava će biti organizovana 15. oktobra u podne u Velikoj sali SO Bar.

Uvid u Nacrte akata, zainteresovani građani mogu izvršiti u prostorijama mjesnih zajednica i mjesnih kancelarija, Sekretarijatu za finansije, Sekretarijatu za imovinu, zastupanje i investicije i Sekretarijatu za uređenje prostora Opštine Bar, kao i na sajtu Opštine Bar: www.bar.me.

Iz Opštine Bar pozivaju sve zainteresovane građane da učešćem, prijedlozima i sugestijama doprinesu izradi kvalitetnih tekstova ovih akata. Primjedbe, prijedlozi i sugestije na nacrte akata mogu se dostaviti Sekretarijatu za finansije i Sekretarijatu za imovinu, zastupanje i investicije za nacrt pod tačkom 1, Sekretarijatu za uređenje prostora i Sekretarijatu za imovinu, zastupanje i investicije za nacrte pod tačkama 2 i 3 i Sekretarijatu za uređenje prostora za nacrte pod tačkama 4 i 5, neposredno na šalteru Građanskog biroa Opštine Bar, putem pošte: ul. Bulevar Revolucije br.1 ili putem e-mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., zaključno sa 15. oktobrom.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar