Obavještenje o tretiranju palmi 3.oktobra u Opštini Bar

palmei dvorac

Sektor Gradsko zelenilo  Komunalnog preduzeće Bar obavještava gradjane da će dana 03.10.2020..godine sa početkom u 0.8.oo sati  (ako vremenski uslovi budu dozvoljavali) nastaviti sa preventivno hemijskim tretiranjem Kanarskih palmi u cilju suzbijanja štetočine crveni surlaš-Rhynchophorus ferrugineus (Oliver).

Izvršioc je D.O.O. Slavisan ddd iz Podgorice.

????????????????????????????????́???? ???????? ???????????????????? na lokacijama :
Palme : u ulicama Maršala Tita, Vladimira Rolovića, Jovana Tomaševića (palme u parku Dvorca Kralja Nikole i oko Doma Kulture), Jovana Stojanovića, na Velikom atomskom skloništu,Mila Boškovića ( oko osnovne škole B.J.Orlandić i Gimnazije). Palme na bulevaru JNA, bulevaru dinastije Petrović, ulicama dinastije Crnojevića i dinastije Balšića i u Makedonskoj, Borskoj i Požarevačkoj ulici.

Palme : na bulevaru Revolucije, ispred Opštine i Suda, Fonda PIO i Komunalnih djelatnosti, palme u ulicama Rista Lekića, vojvode Maša Đurovića, palme od poljoprivredne škole do marketa Franca. Palme na autobuskoj i željezničkoj stanici, kod Rumijetrans, na Biskupadi, i palma u Starom Baru.Palme od Mosta Željeznice do plažnog bara Kazablanka, palme na svim javnim površinama u Sutomoru i palme u Virpazaru.

Tretiranje će se raditi sa preparatom Saturn 250EC aktivne materije hlorpirifos 250g/l u koncentraciji 25ml/10lit. vode.Radna karenca preparata je jedan dan.Sredstvo za zaštitu bilja je otrovno za pčele.????????

Molimo građane da ne prilaze i ne dodiruju palme na pomenutim lokacijama.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar