Saopštenje NSD: Čelnici NSD i DF da preuzmu odgovornost za upravljanje državom

mandiccc

Na sjednici Političkog savjeta NSD-a je zaključeno da sve strane koje učestvuju u pregovorima o formiranju nove vlade treba da ispoštuju izbornu volju građana

Iz NSD-a,saopšteno je izmedju ostalog, da politički savjet te partije traži da lideri NSD i Demokratskog fronta preuzmu odgovornost za upravljanje Crnom Gorom, "i to od njih očekuju i svi glasači NSD i DF."

Saopšteno je da sve strane koje učestvuju u pregovorima o formiranju nove vlade treba da ispoštuju izbornu volju građana.

"Na osnovu rezultata izbora jasno je da su srpski narod i njegovi politički predstavnici, okupljeni u NSD i DF, dali ključni doprinos u rušenju višedecenijskog režima i da je, samim tim, potpuno očekivano da u novoj vlasti budu zastupljeni srazmjerno tim rezultatima", saopšteno je iz NSD-a.

Iz NSD-a kažu da Politički savjet te partije "okuplja brojne vodeće srpske intelektualce, koji su spremni da daju svoj puni doprinos razvoju i demokratizaciji Crne Gore".
Sjednicom u Podgorici je predsjedavao predsjednik Političkog savjeta NSD-a, Budimir Aleksić,a prisustvovao je i predsjednik NSD-a Andrija Mandić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar