DPS: Dogovoreno zajedničko djelovanje u pravcu očuvanja temeljnih vrijednosti Crne Gore

cg barjaci

Na inicijativu Demokratske partije socijalista Crne Gore u Podgorici je održan sastanak sa koalicionim partnerima u Parlamentu, na kom su, pored lidera DPS učestvovali lideri Socijaldemokrata, Bošnjačke stranke, Albanske alternative, Demokratske unije Albanaca, Demokratske partije, Force, Liberalne partije i HGI.

Polazeći od ostvarenih rezultata na parlamentarnim izborima održanim 30. avgusta, na sastanku je jednoglasno dogovoreno zajedničko djelovanje ovih partija u okviru saveza za evropsku, građansku, antifašističku Crnu Goru, koji će biti posvećen očuvanju tekovina i temeljnih vrijednosti po kojima je naša zemlja danas prepoznatljiva, i doprinositi demokratskom i ekonomskom razvoju i dostizanju evropskog kvaliteta života naših građana.

Lideri ovog bloka su jednoglasni u stavu da je on otvoren i za druge partije sličnih programskih opredjeljenja ali kao i za sve progresivne društvene snage i pojedince koji su spremni da u novonastalim okolnostima u kojima može biti ugrožena nezavisnost i samostalnost Crne Gore doprinesu ostvarenju zajedničkih strateških evropskih ciljeva,saopšteno je iz Demokratska partija socijalista Crne Gore

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar