Saopštenje: Nova atrakcija u Baru

solar drvica 2

Turistička organizacija Bar je u cilju unapređenja boravka turista u našem gradu ove godine upotpunila ponudu sa solarnim stablom (klupom) koje se nalazi na trgu kod Novog bulevara (naspram vojnog dijela Luke Bar).

Solarno stablo se sastoji od devet grana koje se završavaju stilizovanim listovima koji u večernjim satima imaju i dekorativnu rasvjetu. Ova skulptura predstavlja i simbol organizacije s obzirom da su “listovi” drveta sa solarnim ćelijama u formi i boji loga TOB-a.

Ovaj moderni gradski mobilijar posjeduje USB i bežične punjače za mobilne telefone i ostale prenosive pametne uređaje, a osim toga posjetiocima je na raspolaganju i besplatan WI-FI internet. Osim praktične upotrebe cilj ovog projekta je bio da se podigne svijest građana o korišćenju obnovljive energije i očuvanju životne sredine.

Nadamo se da će solarno stablo biti mjesto okupljanja, a na zadovoljstvo naših sugrađana i gostiju. TO Bar u narednom periodu planira i realizaciju novih projekata i atrakcija- saopštila je Stručna služba Turističke organizacije Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar