Nagrade Opštine lučonošama Bara

luchhee br 1

Tradicionalna dodjela nagrada Opštine Bar barskim maturantima i polumaturantima, dobitnicima diplome „Luča“ za školsku 2019/2020. godinu održana je ispred Dvorca kralja Nikole.

Potpredsjednica Opštine Tanja Spičanović dodijelila je nagrade za 59 osnovaca dobitnika „Luče“, a zatim i za 59 srednjoškolaca lučonoša.

luchhee br 2

Pozdravljajući buduće srednjoškolce i studente, Spičanović im je zahvalila na odgovornosti, strpljenju i razumijevanju koje su pokazali obavljajući svoje učeničke zadatke tokom izmijenjenog održavanja nastave putem online platformi, zbog epidemije korona virusa.

„Ja vam od srca želim da ta Luča koju s ponosom nosite bude vaša luča, i da vam osvijetli put do nekih novih bastiona znanja. A vaš grad vas čeka tu, da mu pomognete i da budete novi mladi lideri, da ga obogatite svojim znanjem i vještinama, da bude ono što može da bude – moderan, prosperitetan, grad mladih, koji pruža podršku i u kom mladi imaju posebno mjesto pod Suncem“, kazala je Spičanović.

Pored nagrade koju dodjeljuje Opština Bar, najuspješnije barske maturante nagradila je i „Soho grupa“, koja im je obezbijedila stipendije za online obuke o tehnikama brzog čitanja i za razvoj koncentracije.

eeeee

Opširnije sa imenima dobitnika na sajtu:
http://bar.me/dodijeljene-nagrade-opstine-barskim-luconosama/

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar