Akcija „Alkohol“ u Baru – uhapšena tri vozača

pg polic

Barska policija je na magistralnom putu Bar – Petrovac kontrolisala putničko motorno vozilo kojim je upravljao M.M. (53) sa Kosova.

Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je M.M. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,16 g/kg.

M.M. je lišen slobode i uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima priveden nadležnom sudiji za prekršaje koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilom u trajanju od četiri mjeseca, te i tri kaznena boda.

Osim toga, policija je u Baru, tokom izvođenja akcije „Alkohol“ lišila slobode i E.R. (51) koji je upravljao motociklom, a kod kojeg je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,70 g/kg.

Takođe, slobode je lišen i V.M. (41) koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,62 g/kg.

Barska policija je iz saobraćaja isključila i još dva vozača za koja je alkotestiranjem utvrđeno da su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,5 do 1,00 g/kg.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar