Bez vode za piće nema života ljudima na planeti!

orahovica rijeka

Ispravnost vode za piće na prvom mjestu.

DOO Vodovod i kanalizacija Bar je apsolutno posvećen očuvanju zdravlja svojih potrošača i konstantno ulaže značajne napore na planu dostizanja zahtjevnih standarda kvaliteta kada je riječ o ispravnosti vode za piće.

Kao potvrdu toga, obaviještavamo našu javnost da smo poštovajući najstrožije procedure zavrijedili produžavanje HACCP sistema, koji ispunjava sve zahtjeve Codex Alimentariusa CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003 u oblasti proizvodnje i distribucije vode iz vodovodne mreže za ljudsku upotrebu, na još tri godine.

Primjena ovog standarda podrazumijeva poštovanje standardnih operativnih procedura i upustava kojima se smanuju rizici po bezbjednost vode.

Sertifikat

Sve to svjedoči o tome da naši sugrađani dobijaju vodu kontrolisanu po najvišim standardima i da idemo korak uz korak sa najrazvijenijim zemljama svijeta kada je riječ o kvalitetu distribuirane vode za piće.

Potrebno je istaći da se, prema podacima WaterAid-a predviđa, da će do 2050. godine više od 40 posto svjetske populacije živjeti u područjima bez čiste i pitke vode što nas opominje da je pitka voda neprocjenjivo vrijedan resurs koji moramo zajedničkim naporima očuvati i učiniti dostupnim nadolazećim generacijama saopštio je Izvršni direktor DOO Vodovod I kanalizacija Mladen Đuričić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar