U naselju Sveti Ivan radovi teku po planu

eddo 3

Radove koje finansira Regionalni vodovod, Barski vodovod I Opština Bar teku po planu i dogovoru sa Odborom na početku akcije za trajno rješavanje vodosnadbijevanja naselja Sveti Ivan.

Mještani o svom trosku kopaju kanale za vodovodne cjevi do svojih kuća, dok stručnu montažu rade radnici barskog vodovoda gratis. Potrebni materijal svako kupuje prema svojim potrebama, kaže mještanin Edo Murić.

eddo 2

Imali smo dogovoreni rok od sedam dana da prekopamo kanale za vodovodne cjevi preko asvalta.Sve smo uradili po dogovoru i na vijeme, tako da trenutno u ulici Rada Neimara radnici vodovoda montiraju potrebnu infrastrukturu ka objektima mještana. Regionalni vodovod i lokalna samouprava održali su svoje obećanje na čemu smo im zahvalni.

eddo 1

Mještani rade sve da posao oko vodovodne mreže urade kako treba, srede ulice i ambijent, pa je za očekivati da se u okvirima mogućnosti put kroz naselje , nakon završetka svih radova asfaltira kao veoma frekfentan za Mrkojeviće i dalje prema Ostrosu, kazao je za Jedro Edo Murić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar