Reagovala policija na okupljanja ispred vjerskih objekata

mala policija

Policija  je danas, obavljajući redovne aktivnosti na praćenju poštovanja mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti koje su donijete u cilju sprječavanja širenja koronavirusa, na dvije lokacije ispred vjerskih objekata registrovala prisustvo većeg broja građana i sveštenika.

Građani i sveštena lica su registrovani na dvije lokacije u Podgorici, ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja i ispred manastira Zlatica.

Službenici policije su o događajima obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilšatvu u Podgorici.

Sva lica su pozvana i dovedena u svojstvu građanina u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica kako bi se od njih prikupila obavještenja na navedene okolnosti.

Policija je prikupila obavještenja od građana i sveštenih lica.

Po nalogu tužioca sva prikupljenja obavještenja kao i drugi podaci i informacije do kojih je policija došla tokom preduzetih aktivnosti biće dostavljeni tom tužiocu na ocjenu i mišljenje- saopštio je Tim za odnose sa javnošću Uprave policije.  

Kako prenosi portal CDM Uprava policije privodila je danas na informativni razgovor u Centar bezbjednosti Podgorica više sveštenika Mitropolije crnogorsko primorske i građana koji su se okupili ispred vjerskih objekata u Podgorici.

Među njima je bio i mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije, kao i protojerej Velibor Džomić i sveštenik Mirčeta Šljivančanin, rečeno je CdM-u u Upravi policije.

Iz Uprave policije je CdM-u rečeno da niko nije uhapšen već da su svi privođeni na informativni razgovor.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar