Rekonstruisan krov na školi u Kunjama

Skola Kunje 1

Početkom februara, usljed jakog nevremena koje je zahvatilo područje Mrkojevića , došlo je do oštećenja krovnog pokrivača na objektu škole u Kunjama.

Zahvaljujući pravovremenoj i koordinisanoj saradnji između Opštine Bar, OŠ Mrkojevići i MZ Mrkojevići izvršena je sanacija krova ukupne vrijednosti 2.952,40 eura, a sredstva za ovu namjenu opredjelila je Opština Bar.

Direktor OŠ ″Mrkojevići ″Osman Grgurević zahvalio je predsjedniku Opštine Bar Dušanu Raičeviću na razumijevanju da se pravovremenom sanacijom krova spriječi dalja šteta koja bi taj objekat učinila nefukcionalnim. On je istakao da je o svim aktivnostima upoznato Ministarstvo prosvjete koje je izrazilo spremnost da pomogne, pa će sredstva predviđena za tu namjenu biti preusmjerena za neophodnu sanaciju krova spomen škole u Pečuricama.

Senad Arabelović, predsjednik MZ Mrkojevići, kazao je da je zahtjev OŠ „Mrkojevići“ u najkraćem roku proslijeđen predsjedniku Opštine i nadležnim organima lokalne uprave koji su izrazili spremnost da se ovo pitanje riješi urgentno. Arabelović je takođe kazao da će MZ Mrkojevići i u narednom periodu biti posvećena rješavanju svih pitanja i potreba na području Mrkojevića, na unaprijeđenju saradnje sa lokalnom upravom i drugim subjektima, a sve u cilju kreiranja odgovornog odnosa prema građanima sa područja ove Mjesne zajednice.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar