Mitrović: Na gospodstvo se pozivaju poraženi trgovci ljudskim dušama

Bogic Beli Mitrovic DF Bar

Koordinator DF-a Bar Bogić Mitrović reagovao povodom tvrdnji Branimira Gvozdenovića o “briljantnom uspjehu” DPS-a na nivou grada pod Rumijom.

Bogić Beli Mitrović, koordinator Demokratskog fronta za Bar optužio je Demokratsku partiju socijalista za licemjerstvo i, kako je rekao, brutalno iživljavanje nad građanima Bara i Crne Gore. Reagujući na tvrdnju Branimira Gvozdenovića, koordinatora predsjedništva DPS-a za Bar, da je navodnu pobjedu DPS-a na nivou ovog grada na nedavno održanim izborima ta stranka izdejstvovala na gospodstven način, Mitrović je ustvrdio da je u pitanju još jedan nemoralni pokušaj prodavanja magle od strane osvjedočenog demagoga i političkog pilićara “čije upravljanje Barom su građani dobrano osjetili na svojoj koži u periodu dok im je bio gradonačelnik” .

“Istina je upravo sasvim drugačija. DPS i njegovi “prirodni” saveznici su na nivou Bara izgubili izbore, i da je kojim slučajem 16.oktobra održano glasanje za lokalni parlament, u Baru bi jednako kao što je slučaj u Budvi, vlast već danas formirala opozicija, predvođena Demokratskim frontom. Posebno je groteskno pozivanje na “gospodstvo” u lažnoj pobjedi, i u ambijentu kada je DF nepobitnim dokazima u formi video zapisa dokumentovao masovnu krađu glasova i kupovinu živih ljudi, koji su od strane DPS-a plaćani od 250 do 400 eura”, kazao je Mitrović.

On je rekao i da je DF “licemjerima i trgovcima ljudskim dušama danas dostavio, sada već kultni dokumentarni film ‘Operacija Luksemburg’, kako bi se podsjetili kako su uhvaćeni u sramotnoj kupovini birača iz dijaspore”.

“Da bruka bude kompletna, DPS je taj novac isplaćivao dok je u sjedištu Opštinskog odbora te stranke u Baru upravo bio Branimir Gvozdenović. Da li je torbe sa izvjesno velikim svotama novca donio Gvozdenović, ili neko drugi iz stranke Mila Đukanovića, valjda će istražiti Specijalno državno tužilaštvo. Ako ne aktuelni tužioci, onda hoće istinski profesionalci koji će ih naslijediti, neposredno po uspostavljanju vladavine prava i formalnom padu režima koji je izdao, opljačkao i obrukao Crnu Goru”, naglasio je Mitrović. Takođe, Mitrović je podsjetio da član Opštinske izborne komisije (OIK) Bar u ime DF-a, Rodoljub Pejović, nije potpisao zapisnik iste, jednako kao ni opunomoćeni predstavnik tog političkog subjekta - Vuk Vujović, uprkos tome što je, veli, opozicija zbirno, trijumfovala u ovom gradu.

“Upravo dokazana kupovina glasača, zastrašivanje građana i neviđeni policijski teror u prostorijama DF-a Bar na dan izbora, bili su više nego opravdani razlozi da zapisnik “o bajno i sjajno” sprovedenim izborima ignorišemo”, podvukao je koordinator DF-a za Bar.

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar