Branislav Lalić pobjednik Kviza

kvizzz 1

U prostorijama Dvorca kralja Nikole, održano je finale kviza „Koliko poznajem svoj grad“.

Tradicionalni, jedanaesti kviz, koji njeguje vrijednosti i bogatstva Bara, organizovan je u saradnji Opštine Bar, NVO Mediteran Multimedia i Foto studija Petović, a na ovom takmičenju učestvovalo je 29 učenika iz deset barskih osnovnih škola.

kvizzz 2

U ovom uzbudljivom nadmetanju gdje su sva tri takmičara pokazala zavidno znanje i informisanost, ali prije svega prijateljsko-takmičarski duh, učenici osmog razreda OŠ „Kekec“ iz Sutomora odnijeli su pobjedu – Prvo mjesto Branislav Lalić (70 poena), drugo mjesto Nikola Đenđinović (51 poen) i treće mjesto Andrija Đurović (48 poena). Takođe, OŠ „Kekec” je dodijeljena diploma kao najboljoj školi u ovogodišnjem kvizu.

U ime Opštine Bar, prigodne poklone i diplome uručio je menadžer Opštine, mr Ćazim Alković, koji je kazao da mu je posebno zadovoljstvo što kviz „Koliko poznajem svoj grad“ nastavlja da postoji, i to sa sve većim brojem učesnika koji iz godine u godinu oduševljavaju znanjem iz svih segmenata poznavanja grada Bara, kroz istoriju i današnjicu. Alković je posebno istakao pozitivnu atmosferu tokom današnjeg kviza, koja oslikava pozitivne, prijateljske vrijednosti učesnika, na ponos svojim porodicama i gradu.

urban radio

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar