OO DPS Bar: Jednoglasno, Milo Đukanović!

drpess

Služba za informisanje OO DPS Bar dostavila nam je saopštenje sa sinoć održane sjednica Opštinskog i Izvršnog odbora DPS Bar koje prenosimo u integralnom obliku.

OO DPS Bar: Jednoglasno, Milo Đukanović kandidat za predsjednika DPS-a Crne Gore

U okviru priprema za predstojeći Kongres DPS-a Crne Gore, u Baru su sinoć održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Bar. Na sjednicama su utvrđeni predlozi kandidata za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, za članove Glavnog odbora DPS-a Crne Gore, te lista od 17 predstavnika koji će učestvovati u radu VIII Kongresa.

Sjednicama su prethodili sastanci 45 mjesnih odbora, na kojima su članovi partije predlagali kandidate. Shodno predlozima dobijenim sa kandidacionih sastanaka mjesnih odbora, članovi Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Bar su za kandidata za predsjednika DPS-a Crne Gore, jednoglasno predložili dosadašnjeg predsjednika, Mila Đukanovića kao jedinog kandidata, dok su za zamjenika predsjednika Partije jednoglasno predložili aktuelnog zamjenika predsjednika Duška Markovića.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Bar dr Dragoslav Tomanović ocijenio je da delegiranje predsjednika DPS-a Crne Gore Mila Đukanovića kao jedinog kandidata za prvog čovjeka DPS-a potvrđuje da politika i vizija Đukanovića nema alternativu i da je Milo Đukanović dao nesumnjiv doprinos ukupnoj političkoj i ekonomskoj afirmaciji Crne Gore. Iskazao je zadovoljstvo strukturom liste predloženih kandidata za članove Glavnog odbora, naglasivši da je ona pokazatelj kvalitetnog kadrovskog potencijala članova DPS-a u Baru."

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar