Dan dobrih djela

sr krst 1

U cilju razvoja volonterskih klubova na nivou škola u Crnoj Gori i jačanja njihove međusobne saradnje, kao i zbog afirmacije volontiranja i isticanja njegove važnosti u procesu obrazovanja mladih, NVO ADP-Zid Podgorica je od ove godine pokrenula programsku aktivnost “Dan dobrih djela” koja će se održavati svake godine u aprilu mjesecu.

Kroz ovu koordiniranu aktivnost koja će se sprovoditi na nacionalnom nivou i u više gradova, volonteri će u okviru svojih mogućnosti prepoznavati potrebe svojih obrazovnih ustanova i lokalnih zajednica koje će kroz svoj aktivizam zadovoljavati.

sr krst 2

Za ovogodišnji “Dan dobrih djela”, koji je realizovan 5.aprila, učenici II-3 odjeljenja Pravno-administrativnog usmjerenja JU Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole, u pratnji svog odjeljenskog starješine profesora Neđeljka Đurovića, volontirali su u Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Bar. Nakon srdačne dobrodošlice, učenike je sa misijom i aktivnostima na teritoriji opštine Bar upoznala sekretarka CK Bar Zorica Crnčević. Istaknuta je neophodnost da se kroz ovakve i slične aktivnosti kod učenika treba razvijati svijest o vrijednostima volonterizma. Učenici-volonteri su tokom jednočasovnog rada selektovali prikupljenu pomoć u kontejnerima i preuređivali njihovu unutrašnjost-javlja profesor Neđeljko Đurović

Baneb dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar