Nisu za sve krivi komunalni radnici

kom

DOO “Komunalne djelatnosti” Bar ,su u poslednje vrijeme često kritikovani od strane građana zbog kabastog,plastičnog   i drugog  otpada koji se nalazi pored kontejnera,ili na divljim deponijama.

Razlog takvog stanja je nepoštovanje komunalnog reda od strane određenog broja građana koji kabasti otpad (šut, grane, stari namještaj,...) kamionima odlažu gde stignu,ako ih niko ne vidi.

Time prave ružnu sliku grada, nanose velike troškove Komunalnom preduzeću Bara ,koji na kraju idu na teret poreskih platiša.

cisto

Objavljujemo deo saopštenja koje je stiglo iz komunalnog sektora komunalnog preduzeća:

“Ovim putem molimo građane da kućni otpad odlažu u kontejnere koji su za to predviđeni.Takođe molimo da za potrebe odlaganja otpada koji ne spada u kućni (stari namještaj, kućanski aparati ,otpad od renoviranja vaših stanova , pločice, daske , metal i sl.) sa nadležnom službom našeg Društva dogovore dinamiku preuzimanja te vrste otpada na br.tel. 030/312 479 ili 030/311 418 kako ne bi stvarali ružnu sliku pored kontejnerskih mjesta, i stvarali „mini deponije“ i samim tim daju doprinos ljepšem i uređenijem gradu”

 

Sidor dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar