KLJUČ: Podrška našoj koaliciji 23,3 odsto, DPS pao na 36,1 odsto

Bar trg

Saopštenje Velike koalicije Ključ.

NVO MCP - Bar u sklopu svojih aktivnosti pokrenuo je projekat pod nazivom „Neka sve bude fer i na dohvat oka“. Projekat je predočen svim političkim partijama u Baru, tako da su u potpunosti upoznati sa ciljem projekta i pravilima podjednakim za sve. Mi prenosimo integralno saopštenja partija na uvid javnosti, ne komentarišemo ih, ostavljamo da svoj sud donesu naši čitaoci.

Saopštenje koalicije Ključ prenosimo integralno:

"Podsjećamo crnogorsku javnost da su lideri velike koalicije Ključ, još 26. aprila, potpisali zajedničku izjavu kojom su se obavezali da neće ulaziti ni u predizborne, ni u postizborne koalicione saveze sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

Lideri su, u zajedničkoj izjavi, konstatovali da se u Crnoj Gori vlast nikada nije mijenjala na demokratskim i slobodnim izborima, te istakli da je demokratski sistem besmislen bez periodične smjene vlasti, kao i da je tako nešto nespojivo sa modernim evropskim državama.

"Želimo da stvorimo zaokret od onoga što je aktuelna pogrešna politika u oblastima ekonomije, zdravstva, obrazovanja i drugim sferama važnim za razvoj i napredak svake države", naveli su Lekić, Milić i Rakčević. 

Prilikom formiranja velike koalicije Ključ, najavili smo da ćemo dovesti do neophodnih političkih promjena na bolje. To potvrđuje naše najnovije istraživanje, po kojem rejting DPS-a nastavlja da pada, te su trenutno na 36,1 odsto, odnosno - nemaju ni približnu većinu da, sa svojim satelitima, formiraju vlast!

Takođe, Velika koalicija Ključ nastavlja da raste, pa smo trenutno na 23,3 odsto!

Rejtinge ostalih stranaka, ovog puta, nećemo objavljivati.

Velika koalicija KLJUČ:DEMOS-SNP-URA

Predlaže građanima i građankama Crne Gore svoj Izborni program

Izgradnja pravne države u punom smislu prioritet je VELIKE KOALICIJE KLJUČ. Za razliku od dominantnog modela , gdeje su institucije zarobljene, potrebno je izgraditi sistem koji funkcioniše, sa podjelom vlasti i nezavisnim i kompetentnim institucijama koje jedna drugu kontrolišu.

Pozivamo sve one koji iskreno žele dobro svim građanima i građankama Crne Gore da,16.oktobra, na glasačkom listiću zaokruže br. 9 i time daju svoj doprinos mirnoj i demokratskoj smjeni vlasti u Crnoj Gori". 

auto klime bakovic 1

jedro opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar