U barskoj SO glasali bez opozicije

SO

U nastavku XIV sjednice SO Bar, prekinute sredinom jula, vladajuća većina DPS-SD-BS-Pozitivna izglasala je danas izmjene sttauta opštinskih preduzeća “Lovstvo”, “Vodovod I kamalizacija” i “Komunakne djelatnosti”.

Na sjednici na kojoj opozicioni odbornici u znak protesta nisu glasali, usvojena je i odluka o broju potpredsjednika opštine-shodno kolalicionom sporazumu, pored DPS I SD, ove fotelje pripale su I Bošnjačkoj stranci I Pozitivnoj Crnoj Gori.         

Na sjednici se nij eglasalo o izmjeni statute Sportsko rekreativnog centra, jer je ovu tačku povukao predlagač. Sjednica je time završena

Opozicioni odbornici su insistirali da se zbog kašnjenja skupštinskog materijal odloži zasijedanje SO, jer ozbiljnost ovih tema, kako je obrazložio Savo Vujošević (DEMOS) zahtijeva vrijeme da bi material bio razmotren.

„U pitanju je politička igra vladajuće koalicije jer mi za ttako važne teme kao što su statute opštinskih preduzeća  dobijamo materijale samo dan pred zasijedanje. Nemamo ni miišljenje radnog tijela Skupštine-Odbora za statut i propise. Zato ii nećemo učestvovati u ovome“, rekao je Vujošević.  

„Nije dobro kada se ne poštuje poslovnik Skupštine, statut i zakonski propisi. Ova sjednica je trebala da se odloži i zakaže kako je propisano Poslovnikom“, kazao je Osman Subašić (SDP).

auto klime bakovic 1

jedro opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar