Održan sastanak potpisnika Koalicionog sporazuma

Potpisnici

Održan je sastanak potpisnika Koalicionog sporazuma o zajedničkom političkom djelovanju u opštini Bar.

Pored predstavnika Demokratske partije socijalista, Socijaldemokrata, Biram Bar i Bošnjačke stranke, satanku je prisustvovao i koordinator predsjedništva DPS CG za Bar Branimir Gvozdenović.
Na sastanku, između ostalog, sumiran je rad lokalane uprave koja je, na čelu sa predsjednikom Opštine Bar, Dušanom Raičević, u periodu od 60 dana, koliko je proteklo od njegovog imenovanja, ostvarila značajne rezultate. U pomenutom periodu pokrenut je veliki broj razvojnih i drugih projekata, stvoreni uslovi za realizaciju kapitalnih, dogovorena dalja djelovanja na stvaranju uslova za bolji poslovni ambijent u Baru.
U narednom periodu, jedan od prioriteta rada loklane uprave u Baru, će biti intenziviranje aktivnosti na realizaciji razvojnih projektata, Izrada i finalizacija projektne dokumentacije za prioritetne infrastrukturne projekte, kao što su Rekonstrukcija putnog pravca Virpazar-Sutorman-Bar- Kamenički most, Izgradnja pothodnika u Sutomoru, Regulacija saobraćaja u Šušnju, Rekonstrukcija Doma kulture u Baru, izgradnja azila za napuštene životinje i dr.
Koordinator Branimir Gvozdenović je dao punu podršku daljem razvoju Bara kroz sprovođenje projekata iz koalicionog sporazuma, koji predstavljaju osnov za ubrzan ekonomski razvoj Bara i obezbjeđivanje novih radnih mjesta.
Dosadašnja koaliciona saradnja u vršenju poslova iz nadležnosti lokalne samouprave je doprinijela realizaciji do sada ostvarenih ciljeva te će u narednom periodu predstavljati kvalitetnu osnovu za vršenje lokalne vlasti u Baru.

Luka Bar unutrašnji baner

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar