Majka ubila dijete

ilust

Stravičan i nezapamćen zločin u Sutomoru. U naselju Mirošica zadavljena beba od šest mjeseci.

Majka uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo na štetu djeteta.

M.Š. (30) osumnjičena je za ubistvo šestomjesečnog sina.

Beživotno tijelo deteta dovezeno je u Službu hitne medicinske pomoći u Baru, u četvrtak veče. Ljekari su obavjestili policiju da je dovezeno dijete bez znakova života.

- Službenici policije su odmah na lice mjesta uputili ekipu koja je po odobrenju tužioca izvršila uviđaj. Izuzeti tragovi sa lica mjesta upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Na osnovu uviđaja, policijski službenici i nadležni državni tužilac iz Višeg državnog tužilaštva su zahtjevali vršenje obdukcije tijela djeteta budući da su tragovi sa lica mjesta kao i druge policijske mjere i radnje koje su preduzete ukazivale na to da je izvršeno krivično djelo, navodi se u zvaničnom saopštenju Uprave policije. Utvrđeno je da je smrt djeteta nastupila nasilnim putem.

Dan nakon što je beba tragično stradala, roditelji ubijene bebe su privedeni u Centar bezbjednosti Bar.

Zbog sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo na štetu djeteta, majka tragično stradale bebe je uhapšena.

Osumnjičena će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu. Prema nezvaničnom saznanju, osumnjičena za teško ubistvo na štetu djeteta, nema više djece.
Nezvanično saznajemo da je ona bila sama sa djeteom u kući kada se dogodila tragedija. Tokom saslušanja, inspektorima je bila sumljiva njena priča, jer je u kratkom roku ispričala dvije verzije. To je i bio razlog da je podvrgnu poligrafskom testiranju. Osumnjičena nije prošla poligraf.

B.Dabić

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar