Novaković čestitao Barankama 8.mart

cakan SO

Predsjednik Skupštine opštine Radomir Novaković čestitao je svojim sugrađankama Međunarodni dana žena – 8. mart.

“Obaveza svih koji učestvuju u javnom životu Bara, u donošenju odluka i kreiranju politike je da prepoznaju nemjerljivi doprinos žena Bara u svim segmentima njegovog postojanja i razvoja.

Pored toga što obavljaju i najteže i najodgovornije poslove, Baranke su i majke i supruge i stubovi svojih porodica. Zato žene Bara moraju imati pravo na slobodu izbora, jednake uslove za rad i razvoj, moraju imati pravo na život bez nasilja i diskriminacije.

Građanke Bara su hrabre, dostojanstvene, požrtvovane i vrijedne i treba da budu aktivno uključene u sve promjene i rješenja kada se radi o razvoju i budućnosti našeg grada.

Naše bake, majke, sestre, supruge, ćerke, koleginice, prijateljice, sve naše sugradanke, sve Baranke, moraju svakog dana svog života u Baru da doživljavaju istu pažnju, razumijevanje, pomoć i podršku koja simboliše 8. mart.

Zbog toga, s posebnim zadovoljstvom u ime Skupštine opštine Bar i u svoje ime čestitam vam 8. mart, Međunarodni dan žena, dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca”, navodi se u čestitki Novakovića.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar